Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σχέση του  Κριστιάνο Ρονάλντο με την Χεορχίνα Ροντρίγκες είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο). Άλλωστε, μιλάμε για τον -κατά πολλούς- κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, αλλά και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ισπανίας. Οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Ωστόσο, το κακό στην περίπτωση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πως αναγκάζεται να λείπει συχνά από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μάγεψε» Ιρίνα Σάικ και Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, αλλά στο τέλος ακούει τη μαμά του;

Φροντίζει, όμως, να κρατάει τη σχέση του ζωντανή, κάνοντας συχνά εκπλήξεις στη Χεορχίνα. Μία από τις τελευταίες εκπλήξεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύντροφό του, λοιπόν, περιελάμβανε ένα πανάκριβο δώρο. Για την ακρίβεια, ένα δώρο του οποίου η τιμή ξεπερνάει τις 125.000 ευρώ. 

Μιας και ο ποδοσφαιριστής είχε υποχρεώσεις με την εθνική Πορτογαλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να στείλει ένα τεράστιο κουτί στο σπίτι, με την Χεορχίνα να το ανοίγει έκπληκτη. Τι είχε μέσα;

Μια μεγάλη κοσμηματοθήκη, ειδικά σχεδιασμένη για ταξίδια από τον οίκο Louis Vuitton. Η Malle Vendôme, όπως είναι το όνομα της συγκεκριμένης κοσμηματοθήκης, έχει ύψος 140 εκατοστά και χωράει αρκετά κοσμήματα μεγάλης αξίας. Έχει οκτώ συρτάρια, αλλά και μία προτομή, ιδανική για τοποθέτηση ενός κολιέ.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η Χεορχίνα θέλει να κάνει κάποιο επαγγελματικό (η και όχι) θα μπορεί να κουβαλήσει μαζί της πολλά από τα κοσμήματά της. Αναμφίβολα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήξερε πώς αφήσει άφωνη τη σύντροφό του. Έτσι, ακριβώς περιέγραψε τη συγκεκριμένη έκπληξη η Χεορχίνα Ροντρίγκες, μέσα από ένα Insta Story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA