Μενού
  • Α-
  • Α+

Σμαράγδα Καρύδη έκανε προ ημέρων στο προφίλ της στο Instagram μία ανάρτηση με τοποθέτηση προϊόντος. Σε μία από τις φωτογραφίες της ανάρτησης στο πίσω μέρος της εικόνας φαίνεται και ο σκύλος της ηθοποιού, ο οποίος έπαιζε με ένα κόκκινο παιχνίδι. Επρόκειτο για ένα κόκκαλο, όμως πολλοί έκαναν λόγο για... δονητή.

Διαβάστε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει με το κόκκινο μαγιό της και ρίχνει το Instagram

Ο σάλος ξεκίνησε έπειτα από μία ανάρτηση που έκανε η Soula Glamorous, η οποία σε ένα story στο προφίλ της συνέβαλε ώστε το κοινό του Instagram να σκεφτεί πιο πονηρά. Το αποτέλεσμα ήταν η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες να αποκτήσει σχεδόν 500 σχόλια. Η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε στην Soula Glamorous διά στόματος του σκύλου της, του Γιάννη και τώρα ήταν η σειρά της δεύτερης να δώσει κι εκείνη τη νέα της απάντηση, μιας και ένας followers της, την κάλεσε να ζητήσει συγνώμη από τη γνωστή ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CUzsiuHqtYC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 «Πού ακριβώς ήμουν προσβλητική; Επειδή έκαναν ζουμ στον σκύλο; Γιατί ούτε κάτι υπονόησα, ούτε κάτι έγραψα. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς θα έπρεπε να ασχολούνται με όντως σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεραστία και οι βιασμοί και να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες. Συγγνώμη αν έκαναν ‘dog shaming’ όπως ανέφερε», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous σε Insta Story της.

Προφανώς και το συγκεκριμένο σχόλιο πηγαίνει στη Σμαράγδα Καρύδη, για τη στάση που κράτησε η γνωστή ηθοποιός στο θέμα του προφυλακισμένου σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες για τις υποθέσεις βιασμού. Η Καρύδη είχε σχολιάσει τότε πως «στηρίζω τα θύματα κακοποίησης, αλλά δε μπορώ να χαρώ για την καταστροφή των άλλων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA