Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε εμφάνισή της είναι ξεχωριστή. Η Ελένη Φουρέιρα φροντίζει κάθε φορά να μας κάνει να ασχολούμαστε με το ντύσιμο και το στιλ της, τολμώντας συχνά εκκεντρικά λουκ στην εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, τρέλανε ξανά το διαδίκτυο με το φόρεμα, που επέλεξε για τη βραδινή της εμφάνιση την Παρασκευή (15/10).

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η ζωή μιας αληθινής Σταχτοπούτας

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου, με την εμφάνισή της να τραβάει τα βλέμματα. Κι αυτό γιατί η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε ένα μπλε «γυμνό» φόρεμα, το οποίο θύμιζε κάτι από body painting. 

https://www.instagram.com/p/CVGSzXoAwNG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To φόρεμα της Ελένης ήταν κολλητό πάνω της, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν φοράει κάτι και χρειαζόταν σίγουρα μια δεύτερη ματιά, για να αντιληφθείς ότι πρόκειται για ρούχο κι όχι για το ίδιο της το σώμα. 

Πάντως αν κρίνουμε από τα εκατοντάδες σχόλια στο προφίλ της στο Instagram, οι θαυμαστές της εντυπωσιάστηκαν, χωρίς ακόμη βέβαια να γνωρίζουν το όνομα του σχεδιαστή του συγκεκριμένου φορέματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA