Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της στο παρελθόν αναφέρθηκε η Μπέσυ Μάλφα, με αφορμή την Φώφη Γεννηματά και την Ντόρα Μπακογιάννη που ανακοίνωσαν ότι δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο. Η ηθοποιός ενοχλήθηκε από την ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό υποστηρίζοντας πως δεν είχε καρκίνο. 

Διαβάστε ακόμη: Φώφη Γεννηματά και Ντόρα Μπακογιάννη: Αντίπαλοι στα έδρανα της Βουλής, μαζί στη μάχη με τον καρκίνο

«Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά και πρέπει να τα προσεγγίζουμε με προσοχή αυτά τα πράγματα και επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε, γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα που είναι όγκος στον εγκέφαλο και χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και άλλο η ασθένεια», είπε η Μπέσυ Μάλφα στον ΑΝΤ1. «Εγώ το βίωσα πολύ καλά. Δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Είχα έναν καταπληκτικό γιατρό τον Παναγιώτη Νομικό. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα, έμεινα δυο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου. Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο… Είχαν γράψει πολλά… Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό», υποστήριξε. 

«Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι» της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…», του είπε η Μπέσυ Μάλφα και ο παρουσιαστής τη ρώτησε: «Γιατί να μην έρθεις καθόλου;». «Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά. Γιατί αλλιώς δε γινόμαστε καλύτεροι», απάντησε η ηθοποιός. 

Υπενθυμίζεται πως πριν από 3 χρόνια η Μπέσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στη Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε πως έκανε εξετάσεις και διαπίστωσε πως είχε έναν όγκο 8 εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντας της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. Όλα αυτά συνέβησαν όταν η Μπέσυ, ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar». Η ηθοποιός χειρουργήθηκε και πλέον είναι καλά. Είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε αποκαλύψει το θέμα με την υγεία της καθώς θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» αλλά και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA