Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ραφαέλα Ροδινού αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από ριάλιτι μόδας «Greece's Next Top Model» και επέστρεψε σπίτι της. Η μελαχρινή καλλονή αμέσως μετά την αποχώρησή της δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Εκτός σπιτιού ακόμη ένα φαβορί - Αποχώρησε η Ραφαέλα

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μερικά λόγια σχετικά με την εμπειρία της από το «GNTM 4» και ευχαρίστησε την Βίκυ Κουλιανού, τον Γιώργο Καράβα και όλη την παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος για τη συνεργασία.

«Επιστροφή στην κανονικότητα! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά!

Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστώ την Βίκυ Κουλιανού και τον αγαπημένο coach Γιώργο Καράβα για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους, γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση! Υστερόγραφο 1: Επειδή δεν είμαι καμία σνομπ, βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Υστ2: Τα καλύτερα έρχονται. Καληνύχτα», ανέφερε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CVL6VGusGpE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA