Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» μίλησε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο για τη σταθερή σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με το ραδιόφωνο, για την απώλεια της μητέρας του που άλλαξε τη ζωή του, για εμπειρίες που βίωσε στη Νέα Υόρκη την εποχή του «sex and drugs and rock ‘n roll», για τη συνάντησή του με τον Άντι Γουόρχολ, για το πώς προέκυψε ο γάμος του με Αγγλίδα και για το ενδεχόμενο να έχει ήδη παιδί κάπου στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Βικτόρια Χίσλοπ: Τον περασμένο χρόνο διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού

Μοιράστηκε, επίσης, το πώς βίωσε και ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, την εμπειρία του από τη συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και από τη συμμετοχή σε casting για ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου, και εξήγησε τι δεν του αρέσει σε εκφραστές του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, όπως ο Λάνθιμος.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αναφερόμενος στα χρόνια που ήταν στην Νέα Υόρκη και είχε βιώσει την εμπειρία του «sex, drugs and rock' n roll» είπε χαρακτηριστικά «του έδωσα και κατάλαβε».

Ο γνωστός ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας μίλησε για την βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας που είχε ο πατέρας του στον Πειραιά. Επίσης, αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του που του στοίχισε πολύ, τονίζοντας ωστόσο ότι «τη μητέρα μου δεν την πένθησα. Εκανα τον ψυχρό και αδιάφορο». Μιλώντας για τον πατέρα του, αναφέρθηκε και στις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε.

«Τα έφαγε στις γυναίκες ο πατέρας μου. Κληρονόμησε 24 χρονών τα πάντα από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών. Τότε έχασα κάθε ενδιαφέρον. Δεν την πένθησα, έκανα τον ψυχρό και τον αδιάφορο, ειδικά σε εκείνους που μου χτυπούσαν την πλάτη. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα στη μάνα μου, ούτε στον πατέρα μου».

«Ήρθε μία γυναίκα, η Λέλα στο σπίτι, ρώτησε αν είναι εκεί η μητέρα μου ή ο πατέρας μου και είπα όχι. Έμεινα να τη χαζεύω, ήταν πολύ όμορφη και “αμαρτωλή”. Δεν το είπα στη μητέρα μου, ούτε στη γιαγιά, στον πατέρα μου το είπα κατ’ ιδίαν. Μου έβαλε χαρτζιλίκι στην τσέπη», είπε επίσης ο ηθοποιός αναφερόμενος στις εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα του.

Οσο για το αν ισχύει ότι έβλεπε GNTM: «Για πλάκα το είχα πει αλλά πήρε τεράστιες διαστάσεις. Ότι μου είχαν κάνει πρόταση, ότι αρνήθηκα. Το έχω δει μια φορά. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ασχολούμαι με το ίντερνετ, διαβάζω εφημερίδες, παραδοσιακά. Ακούω τους πάντες, διαβάζω τις συνεντεύξεις όλων. Κάνω όχι συνεντεύξεις, συζητήσεις, podcast στο ραδιόφωνο. Έχω καλέσει τον Τσαφούλια, ο οποίος είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, τον Στάνκογλου που είναι πιο παιχνιδιάρης, τη Βίκυ Καγιά που έχει αυτά τα επίμονα, φλύαρα πόδια και τον νεαρό υπουργό 38χρονών Πιερρακάκη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τόσο νέος και σε αυτή τη θέση…»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA