Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «το Πρωινό» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ιαν Στρατή. Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την επιχειρηματία και youtuber στα γυρίσματα του Rouk Zouk Celebrity και αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τον καλλιτέχνη αλλά και στα σχόλια που ίσως λέγονται για τη διαφορά ηλικίας τους.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη για Ιαν Στρατή: «Ποιος νοιάζεται για τη σχέση μας; Είμαστε καιρό μαζί»

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ιαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οσο για τα σχόλια που ίσως γίνονται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της, Ιαν Στρατή, απάντησε: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA