Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Φέρρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (20/10) και μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά που πήρε, αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει, αναφέρθηκε στο... γουρλίδικο ρούχο που φορούσε στις εμφανίσεις του επί τρία χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πέσει στα πατώματα μετά από έναν χωρισμό.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Λίλη: «Με χαλάει το GNTM» - Τι είπε για τον Ζαγοράκη και τον λόγο που κυκλοφορεί με μπαστούνι

«Δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα και με τις πιτζάμες να βγω σε ένα παγκάκι θα το έκανα. Φορούσα για τρία χρόνια στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν γούρι και με βόλευε πάρα πολύ», είπε ο τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στον έρωτα που τον έριξε στα πατώματα, ο Θοδωρής Φέρρης, είπε: «Κάποια στιγμή, είχα πονέσει από έναν χωρισμό. Όταν ήμουν 20 χρονών χώρισα. Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε “τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά” και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο».

Θοδωρής Φέρρης: Η... λατρεία στον καφέ φραπέ!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι του αρέσει πολύ ο καφές φραπέ. Αφορμή στάθηκαν οι μπουγάτσες και ένα ποτήρι με φραπέ που βρισκόντουσαν πάνω στο τραπέζι του παρουσιαστή και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Θοδωρή Φέρρη αν πίνει φραπέ και εκείνος απάντησε: «Άστο… Τώρα τελευταία άρχισα να πίνω φραπέ πάλι! Φραπέ γλυκό με γάλα ελαφρύ! Έκαναν έναν κύκλο από όλα τα καινούργια, εννοώ αυτό το φρέντο καπουτσίνο, φρέντο έτσι, φρέντο αλλιώς και δεν ξέρω εγώ πόσα είδη υπάρχουν και κατέληξα φίλε ότι ο ωραιότερος καφές στον κόσμο είναι ο καφές φραπέ γλυκός με γάλα, ελαφρύς».

«Μπορούμε να κάνουμε ένα break; Να πάμε σε διαφημίσεις; Γιατί αν τα αφήσεις αυτά λίγο ακόμα εκεί….», είπε ο Θοδωρής Φέρρης κάνοντας λόγο για τις μπουγάτσες και στον φραπέ που ήταν πάνω στο τραπέζι με τον Αρναούτογλου να επικαλείται το χιούμορ και τον αυθόρμητο τηλεοπτικό του χαρακτήρα λέγοντάς του: «Αυτά πρέπει να είναι πάνω από 2μισι μέρες εδώ…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA