Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα με την εκπομπή «Ανοιχτά» μέσα από τη συχνότητα του OPEN έκανε η Αννίτα Πάνια την Πέμπτη (21 Οκτωβρίου) στις 00:15 και πρώτη της καλεσμένη ήταν η καλή της φίλη, Αννα Βίσση. Φυσικά εκτός από στενή φιλία, τις δύο γυναίκες ενώνει και η σχέση που είχαν στο παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα. «Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα», είπε αρχικά η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια.

Διαβάστε ακόμη: Το γράμμα του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση που την έκανε να δακρύσει

Εντύπωση προκάλεσαν και τα λόγια της παρουσιάστριας προς την τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια ανέφερε: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα απ’ τον Καρβέλα αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει. Θέλω να σου πω ότι δεν έχουμε πάρει διαζύγιο εμείς οι δύο...»

«Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πώς ερχόταν να σε πάρει από το κανάλι. Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. 

Παράλληλα, θυμήθηκε και την εποχή του γάμου της με τον Καρβέλα: «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Άννα Βίσση διάβασε κι ένα γράμμα, που της είχε αφήσει ο Νίκος Καρβέλας, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της. «Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω», ανέφερε το γράμμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA