Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αποκάλυψη πως μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έκανε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή προαναγγέλλοντας την παρουσία της Ελληνίδας γυμνάστριας στην εκπομπή για να μιλήσει για τις άστοχες δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη για το κίνημα #MeToo, που έφεραν σωρεία αντιδράσεων στα social media. 

«Μίλαγα με τη Βασιλική χθες. Μου λέει “δε μπορεί. Ο Λευτέρης όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό... Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας. Έχει δυο κόρες. Από μια λάθος δήλωση που άλλο πράγμα εννοούσε...”. Ήταν πολύ χάλια παιδιά, έκλαιγε η Βασιλική» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι αποκάλυψε πως η Βασιλική Μιλλούση επρόκειτο να τα μεταφέρει και στον αέρα του Happy Day.

Η Βασιλική Μιλλούση βγήκε λίγο αργότερα στον «αέρα» της εκπομπής και τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει» συμπλήρωσε η αθλήτρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Πέμπτη κι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με το #metoo, οι οποίες προκάλεσαν σάλο. Ο Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι η δύναμή του και έχουν δίκιο να είναι εκνευρισμένοι με την δήλωσή του αυτή.

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη κι έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» είπε, μεταξύ άλλων.

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας σε βραδινή του έξοδο ρωτήθηκε για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό και απάντησε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος... Δεν έχω δει κάτι... Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA