Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Απλές Κουβέντες» που θα προβληθεί στις 12 το βράδυ της Δευτέρας (25/1) στο OPEN ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Μέρος της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα κι εκεί ακούσαμε τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει πως πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο (Φωτογραφίες)

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε: «Δεν θέλω να πω τον τρόπο, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, περίπου 15 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά ήρθα πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα. Η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι έρχεται και η οποία ήρθε όντως μετά από λίγο καιρό, με έκανε να επισπεύσω αυτό το πράγμα, αλλά το βλακώδες είναι ότι θα τελείωνα και με την ζωή μου. Την επόμενη μέρα συνήλθα και το κατάλαβα.

Έχω έρθει κοντά στον θάνατο από ατύχημα με μηχανή ή από το σερφ, δεν ήθελα όμως να πεθάνω. Ενώ εκεί, μπήκα σε μια διαδικασία να λέω "για κάτσε να δούμε, μήπως να το τραβήξω λίγο περισσότερο και να κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει;". Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο και ευγνωμονώ πραγματικά τον Θεό για αυτό. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα από τότε και η ζωή μου έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA