Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου την ονομαστική του εορτή και η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε δώρο ένα βιβλίο, ο τίτλος του οποίου έκανε το μοντέλο να χαμογελάσει και να πει «αυτό το χρειαζόμουν».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα ευχαριστεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ξεσπά για τις βρισιές που ακούει

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έδωσε στον συνεργάτη της ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Πρωτάρης Μπαμπάς» και μία κάρτα. Μόλις το άνοιξε και είδε τον τίτλο είπε: «Όντως το χρειαζόμουν αυτό», με την Κατερίνα Καινούργιου να τον κοιτάει όλο νόημα.

Το δώρο αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο live του J2US το Σάββατο (23/10) με το φόρεμα της Ιωάννας Τούνη (σ.σ. Είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου), το οποίο φούσκωνε στην κοιλιά της και αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις περί εγκυμοσύνης...

Οι ευχές της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον σύντροφό της. Έτσι, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. «No filters. Just love. Χρόνια πολλά έρωτα μου @dimitris_alexandrou», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

https://www.instagram.com/p/CVfRAZVIvfz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA