Μενού
  • Α-
  • Α+

Eκθαμβωτική μέσα στην ασημένια Versace τουαλέτα της ήταν η Αντζελίνα Τζολί το βράδυ της Κυριακής (24/10) στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Eternals που έγινε στη Ρώμη. Ωστόσο, αυτό με το οποίο ασχολήθηκαν οι περισσότεροι ήταν το χτένισμά της, με τους θαυμαστές της αναρωτιούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο τι πήγε λάθος με τα μαλλιά της.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί που άναψε φωτιές

Τι άλλο, όμως, δεν πρόσεξαν; Ότι από το σώμα της Αντζελίνα Τζολί έλειπε ένα από τα πιο σημαντικά τατουάζ της. Αυτό που ήταν αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. 

https://www.instagram.com/p/CVTN1Lzsq0g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H διάσημη ηθοποιός έχει «χτυπήσει» εδώ και αρκετά χρόνια στο αριστερό της μπράτσο τις συντεταγμένες από την τοποθεσία, που γεννήθηκαν τα μέλη της οικογένειάς της, τα έξι παιδιά της, αλλά και ο Μπραντ Πιτ. Εφτά γραμμές στο σύνολο, με την τελευταία να αναφέρεται στο Σουόνι της Οκλαχόμα, το μέρος στο οποίο γεννήθηκε ο Πιτ. 

Αυτή ήταν και η γραμμή του τατουάζ της, η οποία έλειπε από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί. Προφανώς η 46χρονη ηθοποιός με αυτή της την κίνηση δείχνει πως πλέον η απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον άλλοτε αγαπημένο της είναι οριστική.

Παράλληλα, πρόσθεσε σε τατουάζ τη φράση του Γαλιλαίου «Eppur Si Muove» στα λατινικά, η οποία σημαίνει «κι όμως γυρίζει», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει κάποιο μήνυμα για τα όσα έχει βιώσει στη μέχρι τώρα ζωή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA