Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τρίτη σεζόν του You τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Netflix και βρίσκεται μόνο πίσω από το φαινόμενο Squid Game στο παγκόσμιο Top-10. Όπως ήταν φυσικό, οι φανς της σειράς λάτρεψαν για ακόμη μια φορά τις ερμηνείες του Πεν Μπάντζλι ως Τζο Γκόλντμπεργκ, αλλά και της Βικτόρια Πεντρέτι ως Λαβ Κουίν, ενώ έμειναν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα στα τελευταία επεισόδια. Εδώ, όμως, δεν είμαστε για να κάνουμε spoiler για το You, αλλά για να ασχοληθούμε με τον νέο έρωτα, που «γεννήθηκε» στα γυρίσματά της.

Διαβάστε ακόμη: Night Teeth: Το νέο θρίλερ του Netflix έχει αίμα, Megan Fox και λίγο από Game of Thrones

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, λοιπόν, φαίνεται πως η 26 Αμερικανή ηθοποιός, Βικτόρια Πεντρέτι, έχει αρχίσει να βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τον συμπρωταγωνιστή της στο You, Ντίλαν Άρνολντ, ο οποίος υποδύεται τον Θίο Ένγκλερ. Κι αν και στη σειρά υποτίθεται πως η Λαβ είναι κατά πολύ μεγαλύτερη του Θίο, στην πραγματικότητα ο 27χρονος Ντίλαν είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος από τη Βικτόρια.

https://www.instagram.com/p/CVdzviRLJIf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς οι δυο τους είχαν αρκετές ερωτικές σκηνές, όπου η χημεία τους ήταν έντονη. Αυτό φάνηκε και στα επεισόδια του You, με αρκετούς φανς της σειράς να ξεκινούν τη συζήτηση γύρω από το «αν τελικά οι δυο τους είναι και στα αλήθεια μαζί». Προς το παρόν ούτε η Βικτόρια, αλλά ούτε και ο Ντίλαν έχουν σχολιάσει κάτι πάνω στο θέμα, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

https://www.instagram.com/p/CIHFnD0DFjW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γεννημένος στο Σιάτλ των ΗΠΑ, Ντίλαν Άρνολντ, ασχολείται ενεργά με την υποκριτική από το 2012, ωστόσο η συμμετοχή του στο You του Netflix ήταν αυτή που έκανε το όνομά του να ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA