Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στη χώρα μας και τον όρο γυναικοκτονία, και το οποίο είχε προκαλέσει σάλο ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Ζήσης Ρούμπος, μίλησε, στο «The 2night Show» και για το πόσο πάλεψε κι ο ίδιος να ξεπεράσει τους δαίμονές του.

«Υπήρξα άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία. Έψαξα γιατί με ενοχλούσε και είδα ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν περισσότερη δύναμη οι γυναίκες. Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου ως μια πρόσκληση για κουβέντα. Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δε θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ… Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» είπε ο Ζήσης Ρούμπος και πρόσθεσε:

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το τέρας. Δεν ήταν εύκολο και δε θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω».

Ο ηθοποιός που είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους πιο ταλαντούχους stand up comedian της χώρας αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμαστεί και σε δραματικούς ρόλους και αυτό είναι και μεγάλο του παράπονο που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα ενώ χαρακτήρισε στήριγμά του τη γυναίκα του, που είναι δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA