Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία σκόρπισε σε οικείους, φίλους κι ακόλουθους η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μιας και παρουσίασε έντονους πόνους και υψηλό πυρετό. Η κατάσταση της υγείας της, επιδεινώθηκε όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ενημερώνοντας παράλληλα πως δεν έχει κορονοϊό. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το πρωί της Πέμπτης, το γνωστό μοντέλο επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκαλύπτει ότι θα μείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο ζητώντας μάλιστα χρόνο να αναρρώσει για να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA