Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών, η Κατερίνα Νινιού, συνεργάτιδα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» στον ΣΚΑΪ, έδραξε την ευκαιρία και εξομολογήθηκε κάτι που δεν είχε αφήσει τόσα χρόνια να διαρρεύσει. Πριν από 10 χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και τον ξεπέρασε. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχασε τα λόγια της. 

«Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες αλλά το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα. Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό… Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνο, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Εμφανώς σαστισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, είπε: «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερα για σένα».

https://www.dailymotion.com/embed/video/x855isu?autoplay=1
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA