Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Γιάννης Αϊβάζης με ήπια πνευμονία, αφότου ανιχνεύτηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο ηθοποιός δούλευε πάνω στην παράσταση «Τζόρνταν» στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου και η κατάσταση της υγείας του ανέτρεψε τα δεδομένα της πρεμιέρας. 

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα πως η πρεμιέρα αναβάλλεται αφού ο άνθρωπος που υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου περνά μία δύσκολη στιγμή. «Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά….αυτή η παράσταση είναι δημιούργημα του Γιάννη» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

https://www.instagram.com/p/CVknhjqoxxL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του σκηνοθέτη της παράστασης “Τζόρνταν” κύριου Γιάννη Αϊβάζη και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους θεατές και τους συντελεστές της παράστασης, αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για Κυριακή 31 Οκτωβρίου πρεμιέρα της παράστασης στο Alhambra Art Theatre. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για ημερομηνία πρεμιέρας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA