Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον λόγο που επέλεξε να κρατήσει το επίθετο του πρώην συζύγου της αποκάλυψε η Γιώτα Νέγκα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συζητώντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αναφέρθηκε επίσης στην κρίση ηλικίας που πέρασε αλλά και στην λανθασμένη ηλικία που αναγράφεται στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Γιώτα Νέγκα: Εντυπωσιακή αλλαγή για την τραγουδίστρια - Αδυνάτισε, έκοψε τα μαλλιά της και έγινε ξανθιά

«Το επίθετο Νέγκα είναι του πρώην συζύγου μου. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Δεν ήταν ένα διαζύγιο πολεμικό και επίσης είχα ήδη ξεκινήσει στη δουλειά με ένα όνομα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει. Η ταυτότητα μου γράφει Παναγιώτα Τσεχρένη. Το πατρικό μου δηλαδή. Δεν είναι όμως πάρα πολύ εύηχο και το κατάλαβα από μικρή. Κάθε φορά που έλεγα το όνομα μου, με ρωτούσαν δεύτερη φορά», ανέφερε η Γιώτα Νέγκα στην ΕΡΤ. 

Για τη λανθασμένη ηλικία που αναγράφεται στη Wikipedia αλλά και την κρίση ηλικίας που βίωσε σημείωσε: «Μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει αλλά, όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου και μου έλεγαν τι είναι αυτά και τι συνέβη και πρέπει να το διορθώσεις τους έλεγα 'Βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα λένε πως κρατιέμαι έτσι τόσο μεγάλη που είμαι;» και συνέχισε λέγοντας: «Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40 γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα υπόλοιπα νούμερα. Νομίζω όλοι το περνάνε. Άλλοι το περνάνε στα 30». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA