Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος και το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ιταλία και απόλαυσαν ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ηλίας Μπόγδανος: Ξερνάω με Σάκη και Μαριαλένα

Ο τραγουδιστής των INCO και το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM ταξίδεψαν στην γειτονική Iταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη. Το ζευγάρι έκανε βόλτες στα γραφικά στενά, απόλαυσε την ιταλική κουζίνα και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CVifDPmskOm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής πόζαραν εμφανώς ευδιάθετοι στον φακό, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν... βροχή.

https://www.instagram.com/p/CVfDTttMq3h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CVag1cSsoH6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media. Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είχε μοιραστεί το καλοκαίρι με τους followers της, μια τρυφερή  φωτογραφία με τον Ηλία Μπόγδανο από την παραλία. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει δηλώσει πως «λατρεύει» την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά είναι «πολύ νωρίς» για να σκεφτεί αν θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA