Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη, τον Νίκο και την Μαίρη Μπάρκουλη. Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη χαρακτήρισε «σκουπίδι» τον κ. Μουρατίδη τονίζοντας πως δεν επιτρέπει σε κανέναν «να πει τίποτα για τον νεκρό σύζυγό μου». Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρκουλης ανέφερε πως είναι «όλα τα ανέκδοτα του Τοτού μαζί» με τον Νίκο Μουρατίδη να τον «καρφώνει» on air. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μπάρκουλης: Δέχθηκα bullying, μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι γέρος

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε ένα άρθρο του Νίκου Μουρατίδη για τον ηθοποιό. «Η Μαρία Μπάρκουλη με τηλεφώνησε και με έκανε σκουπίδι», είπε ο Νίκος Μουρατίδης στο MEGA και υποστήριξε πως «το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό, σε σχέση με αυτά που άκουσα και έμαθα και δεν τα έγραψα. Είναι πάρα πολύ ευγενικό το άρθρο μου, δεν οφείλω καμία συγγνώμη». «Ζητάω συνέχεια συγγνώμη εκεί που αισθάνομαι ότι έχω κάνει λάθος, καθημερινά μπορώ να σου πω. Και διορθώνω πράγματα και λέω συγγνώμη, συνέχεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πάρα πολύ ευγενικό και προσανατολίζομαι κυρίως στην καριέρα του Μπάρκουλη. Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη για κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Μπάρκουλη: Βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του 

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του, ύστερα από αυτά που έχει γράψει. Είχε γράψει ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και εμείς λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος. Για μένα έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, αλλά για τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι και νεκρός, δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει τίποτα», τόνισε η Μαίρη Μπάρκουλη στο OPEN. «Του μίλησα σαν σκουπίδι, γιατί για εμένα είναι. Το συμβάν έχει γίνει πριν δύο χρόνια νομίζω. Πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγνώμη για να ζητήσει τώρα;», σημείωσε. 

Νίκος Μπάρκουλης: Είναι όλα τα ανέκδοτα μαζί 

Ο Νίκος Μπάρκουλης «εκτόξευσε βέλη» για τον Νίκο Μουρατίδη μιλώντας στο ΑΡΤ. «Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%» είπε ο Νίκος Μπάρκουλης. «Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω.» σημείωσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Νίκος Μουρατίδης: Έχουν γραφτεί χειρότερα 

«Αν μπείτε στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα. Για συλλήψεις, εξώγαμα, ναρκωτικά. Εγώ τα ανέφερα όσο πιο απαλά μπορούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άρθρο μου προκάλεσε τόση συζήτηση, την στιγμή που υπάρχουν πολύ χειρότερα. Το άρθρο γράφτηκε, όταν πέθανε. Δεν είχα εμπάθεια. Εγώ έτσι γράφω τα άρθρα μου. Ανατρέξτε στην αρθρογραφία της εποχής και θα καταλάβετε γιατί έγραφα, όσα έγραφα. Στο ότι δεν έκανε τόσο μεγάλη καριέρα μπορεί να παίζουν ρόλο οι επιλογές του, ότι δεν συνεργάστηκε με τεράστιους σκηνοθέτες ή διάλεγε λάθος ρόλους κλπ. Ο Αλεξανδράκης δεν είχε το νου του στις γυναίκες, προείχε το θέατρο. Δεν μπεκρόπινε τα βράδια στα μπουζούκια. Ο Μπάρκουλης έκανε το μπαμ, είχε το φαν κλαμπ του και μετά τι έγινε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης για τον Ανδρέα Μπάρκουλη στον ALPHA

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εκπομπή, ο Νίκος Μπάρκουλης έστειλε ένα μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, με την οποία συνεργάζεται στο J2US και ζήτησε να μεταφερθεί στον Νίκο Μουρατίδη. Στο εν λόγω μήνυμα, ο Νίκος Μπάρκουλης έγραφε: «Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα μου είχε κυκλοφορήσει λάθος άρθρο ότι πέθανε μια ημέρα νωρίτερα και όσο για την καριέρα του ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί».

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο NikosOnline:

«Τις τελευταίες του μέρες, δεν ξέρω γιατί, αλλά πολλοί αυτοί που έλεγαν -και διαβάζαμε- ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν κλινικά νεκρός και κάποιοι προσπαθούσαν να παρατείνουν τη ζωή του. Μια ζωή που ουσιαστικά δεν υπήρχε... Εν πάση περιπτώσει. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου έζησε μια ζωή στο "κόκκινο". Μια ζωή έντονη, άσωτη και ρέμπελη. Μια ζωή αλήτικη – με πολύ ξενύχτι, τσιγάρα, ουσίες, αλκοόλ και γυναίκες. Πολλές γυναίκες... Εμφανίστηκε σε περισσότερες από 100 ταινίες, παίζοντας κάποιους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Επειδή όμως σαν άνθρωπος ήταν σκόρπιος – αυτό που λέμε “χύμα” – δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ο μεγάλος πρωταγωνιστής όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Νίκος Κούρκουλος ή ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Δεν αφοσιώθηκε στην τέχνη του και στην καριέρα του όσο αφοσιώθηκε στο αλκοόλ και στο να κυνηγάει γκόμενες. Κάθε φορά που φτιάχνω τέτοιου είδους αφιερώματα, πάντα ρωτάω φίλους ηθοποιούς που ακόμα βρίσκονται εν ζωή. Ε, κανείς τους δεν είχε να μου πει κάτι συναρπαστικό για τον Μπάρκουλη σε σχέση με το θέατρο ή το σινεμά. Όλοι μου είπαν ότι ήταν καλό παιδί, αλλά μίλησαν και για τις “βλακείες” του, τις μεγαλοστομίες του, τα πιώματα του, την ασυνέπεια του, την επιπολαιότητα του, ότι ξημεροβραδιαζόταν στην “Σόνια” της λεωφ. Αλεξάνδρας, ότι έκανε διακοπές στις Λιβανάτες και για τα… περουκίνια του. Κανείς δεν μου είπε για ρόλους και καριέρα, παρά μόνο για γκόμενες. Ενδεικτικό πάντως όλων αυτών είναι το γεγονός πως υπήρξαν χρόνιες (1959, 1960, 1962) που έπαιξε μέσα στην ίδια χρονιά σε 12 ταινίες. Κάθε μήνα και ταινία! Αυτό λοιπόν δεν δείχνει ένα άνθρωπο που θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα, δείχνει έναν άνθρωπο “άρπα-κόλλα”». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA