Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει προκληθεί από την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, με την οποία κορόιδευε και έκανε ρατσιστικά σχόλια για μια κοπέλα που είχε παραπανίσια κιλά και φορούσε ριγέ ρούχα. Το «αστείο» που επιχείρησε να κάνει ο Τάσος Ξιαρχό μόνο ως «αστείο» δεν το εξέλαβαν οι χρήστες του Διαδικτύου. Οι followers του αντέδρασαν αμέσως και έκαναν λόγο για μια ακατανόητη, εμετική και απαράδεκτη πράξη, κάνοντας το όνομά του πρώτο τρεντ στο Twitter. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: Οταν έλεγε ότι μεγάλωσε με αγάπη για τις γυναίκες γιατί ο πατέρας του έδερνε τη μάνα του

Την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό δεν καταδίκασαν μόνο οι followers του χορογράφου αλλά και αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κόνι Μεταξά, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου κ.ά. Η Καίτη Γαρμπή, όμως, πόσταρε απόσπασμα από παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό. Τότε ο χορογράφος μιλούσε για bullying και κομπλεξικούς ανθρώπους. Η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;».

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1454924188020580353?ref_src=twsrc^tfw

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA