Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο βρίσκεται ο γνωστός χορογράφος και influencer Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που ισχυρίζεται πως έκανε, μέσω μηνύματος που ανέβασε στο TikTok. Βέβαια, πέρα από αυτή την αποκάλυψη έσπευσε να πετάξει και νέο «οχετό» κλείνοντας το βίντεό του με τη φράση «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Το εν λόγω σχόλιο που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για την Δανάη Μπάρκα προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media. Η ίδια από την πλευρά της αργά το βράδυ της Δευτέρας έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο...πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι.  Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA