Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του απάντηση έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε όσα γράφονταν στα social media και τον ήθελαν να έχει λάβει συμμετοχή σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Αφορμή είχε σταθεί το παρακάτω βίντεο που είχε κάνει το γύρο των social media και έγινε viral σε... χρόνο-μηδέν με τα σχόλια των χρηστών να πέφτουν βροχή και μεταξύ των σχολιαστών να είναι και γνωστής δημοσιογράφου στην οποία απάντησε:

«Αγαπητή κ. Ακρίτα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το βίντεο είναι από το μεζεδοπωλείο Κανπνικαρέα, χρόνια δυστυχώς πριν, όπου εμφανίζεται ο φίλος μου και καταπληκτικό μουσικός Βαγγέλης Μουτσάτος που ευτυχώς παίζει μπουζούκι ακόμα στο ίδιο μαγαζί κάθε Τετάρτη. Σας προσκαλώ όποια Τετάρτη θέλετε, για μια ωραία βραδιά στην Καπνικαρέα. Σημειώνω ότι με το χρόνο έχω βελτιωθεί και φαλτσάρω λιγότερο». 

Και πρόσθεσε για την εκπομπή της Πάνια: «Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κυρίας Πάνια. Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο. Τελικά δεν έχει... Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο την κυρία Πάνια να ρωτήσετε αν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της, είναι καταγεγραμμένες οι εκπομπές της κυρίας Πάνια. Όλα αυτά είναι στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μου» έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA