Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο άνθρωπος έχει φοβερές δυνάμεις. Έφτασα κοντά στο θάνατο», είπε - μεταξύ άλλων - η Σοφία Βόσσου, καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα όπου συζήτησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αποσωληνώθηκε και πηγαίνει καλύτερα» είπε η Σοφία Βόσσου - Τα νεότερα για την υγεία του

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε «ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο, το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Να μη βρίσκουν τι γίνεται. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Τώρα είμαι 58», εξήγησε η Σοφία Βόσσου.

Συνέχισε λέγοντας: «μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω, όχι δεν ήθελα, δεν μπορούσα. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν. Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί. Εγώ, βέβαια, δεν έτρωγα». 

«Κάποια στιγμή αυτό πέταξε το σωληνάκι, άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ προς τα μέσα το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία, όμως, τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να μην το βάλει κάτω και να μη χάσει τη θέλησή της για ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA