Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» αναφερόμενος στο μεγαλύτερο ψέμα που έχει διαβάσει για τον εαυτό του, αλλά και στον Τάσο Ξιαρχό που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα.

Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: «Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι; Γιατί υπάρχει;»

Συγκεκριμένα, ένα ψευδές δημοσίευμα που ήθελε τον Μέμο Μπεγνή να έχει ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, προκάλεσε τεράστιο πανικό στους οικείους του. Ο Μέμος Μπεγνής υποστήριξε πως έφτασε ένα βήμα πριν τη νομική οδό: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή και με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας για να δουν αν είμαι καλά και δεν είχε γίνει τίποτα φυσικά. Παραλίγο να κάνω μήνυση, αλλά τελικά δεν το έκανα». 

Αμέσως, μετά καταδίκασε τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό, τονίζοντας πως δεν τον αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση. «Ήταν λάθος 100%, δεν το συζητώ. Εγώ πάντα λέω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους είτε για τα παραπανίσια κιλά τους είτε για τη σεξουαλική τους ταυτότητα είτε για το χρώμα τους, τη θρησκεία τους» είπε ο Μέμος Μπεγνής στους δημοσιογράφους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA