Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε τα κλάματα on air όταν αντίκρισε τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο. Ο καλλιτέχνης έκανε μυστικό γύρισμα και έγραψε ένα σημείωμα με αποτέλεσμα να συγκινηθεί η ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Κόλλησε κορονοϊό και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του MEGA προκειμένου να μιλήσει για την παράσταση «Η Κύρια Επιθεώρηση» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βέμπο. Ωστόσο, δεν περίμενε να νιώσει τέτοια συγκίνηση από τον σύζυγό της αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου. Κατά τη διάρκεια ενός βίντεο για τη ζωή της, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο ο οποίος για τις ανάγκες της εκπομπής έγραψε κάτι σε ένα σημείωμα και μόλις το συνειδητοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δάκρυσε.

«Με τον Φώτη είμαστε φίλοι. Ό,τι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση όλη, είναι ο καλύτερος μου φίλος» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Μετά, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μιλήσει για τις καλές πράξεις που έχει κάνει η ηθοποιός, αναφέροντας πράγματα που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μη μπορέσει να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και να ξεσπά σε κλάματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA