Μενού
  • Α-
  • Α+

Το είπε πρώτα μέσω Instagram και μετά το έκανε πράξη ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό. Συναντήθηκε με τη Μέρι, την κοπέλα στην οποία είχε κάνει body shaming και για την οποία είχε μιλήσει υποτιμητικά την προηγούμενη εβδομάδα ανεβάζοντας στόρι στο προφίλ του όπου έκανε λόγο για «μπλούζα με ρίγες» και «για περιττά κιλά».

Το βράδυ της Κυριακής (7/11) οι δυο τους συναντήθηκαν, συζήτησαν και από κοντά και εάν κρίνουμε από τα stories στα προφίλ και των δύο στο Instagram που τους βλέπουμε αγκαλιασμένους και ξεκαρδισμένους στα γέλια, κάτι μας λέει ότι αυτό ήταν μόνο... η αρχή.

Πρώτη η Μέρι ανέβασε στόρι με τη φωτογραφία τους γράφοντας «Μόνο αγάπη» για να ακολουθήσει το repost του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος πρόσθεσε «Μόνο αγάπη. ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θενξ Μέρι με 'Ε' 'Ι'». Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό ανάρτησε βίντεο με την Μέρι, χωρίς να τη γνωρίζει και στο οποίο έκανε ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνισή της. Υστερα από την τεράστια κατακραυγή, ο χορογράφος φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με το συμβάν να θεωρείται λήξαν μετά και τη συνάντησή τους, που έγινε όπως φαίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA