Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» κατά του Σταμάτη Φασουλή εξαπέλυσε η Μάρα Μεϊμαρίδη υποστηρίζοντας πως «έχει βγάλει λεφτά από εμένα» μία μέρα μετά τον ισχυρισμό πως η επιτροπή του Just The Two Of Us «θέλει να με διώξει». 

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη: Πήρε μηδέν στο J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην κάμερα του ALPHA. «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα. Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά», είπε η κυρία Μεϊμαρίδη. 

«Θέλουν να με διώξουν»

Στα παρασκήνια του τελευταίου live του J2US η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε στο MEGA πως οι... πηγές της, της έχουν αποκαλύψει πως η επιτροπή του σόου θέλει να τη διώξει. «Η επιτροπή θέλει να με διώξει! Δεν με αγαπάει! Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Έχω και τις πληροφορίες μου… και οι τέσσερις το θέλουν», ανέφερε. Σχολιάζοντας την εμφάνισή της, είπε πως «για πρώτη φορά ανέβηκα στη σκηνή χωρίς μεταμφίεση και ήταν boring! Δεν μου άρεσε. Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να μου έβαλε καλό βαθμό αλλά αύριο μπορεί να μου ξαναβάλει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA