Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις σε ηλικία 40 ετών έφυγε από τη ζωή η Εύα Μπουντούρη. Η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», η «φωνή» του σταθμού, όπως την έλεγαν όλοι, κρατούσε συντροφιά στους ακροατές της κάθε μεσημέρι από τις 12:00 έως τις 14:00. Ομως, έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας, η Εύα Μπουντούρη έπρεπε να κάνει μία σειρά από εξετάσεις για να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Διαβάστε ακόμη: Εύα Μπουντούρη: Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ

Ετσι, η Εύα Μπουντούρη υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά η έκβασή της δεν ήταν επιτυχής. Η μουσική παραγωγός έπεσε σε κώμα. Για τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα, με αποτέλεσμα τώρα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» αποχαιρέτησε τη «φωνή» του με μία συγκινητική ανάρτηση. 

«Ο En Lefko 87,7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε», αναφέρει ο σταθμός για τη μουσική παραγωγό, Εύα Μπουντούρη, που σίγησε πολύ νωρίς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA