Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο. Φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών παγκοσμίως. Είναι το κεντρικό πρόσωπο διάσημων οίκων, όμως η Bella Hadid, παρά τη δόξα και τα χρήματα (τα έχει άλλωστε και από την οικογένειά της) δίνει μάχη με την κατάθλιψη. Και δεν το κρύβει.

Διάβαστε ακόμη: Bella Hadid: Ποζάρει με ιδιαίτερη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας - Φαίνεται σαν να είναι βρεγμένη

Αυτή τη φορά η Bella Hadid επιλέγει να μιλήσουν οι εικόνες για εκείνη. Θέλει με αυτό τον τρόπο να πει την αλήθεια της. Την αλήθεια πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, πίσω από τα φλας των φωτογράφων. Η Bella Hadid, στην καθημερινότητά της, όπως λέει, δεν είναι το λαμπερό κορίτσι της πασαρέλας. Είναι ένα δακρυσμένο κορίτσι, με κακή διάθεση, που - σε σχέση με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας - πρέπει να δείχνει πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και όμορφη... 

Αυτή, όμως, είναι η πραγματική πλευρά της Bella Hadid: Το 25χρονο μοντέλο ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από selfies όπου τη βλέπουμε αμακιγιάριστη, δακρυσμένη και με κακή διάθεση και μεταξύ άλλων έγραψε: «Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι όλοι αισθάνονται το ίδιο: χαμένοι, μπερδεμένοι.. Θα ενωθούμε στα ελαττώματά μας. Στις ανασφάλειές μας, στη χαρά μας, στην ευτυχία μας και θα τα αποδεχθούμε όλα ως όμορφα και φυσικά. Αυτή είναι λίγο πολύ η καθημερινότητά μου, κάθε βράδυ. Εδώ και λίγα χρόνια».

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο της φίλης της, Γουίλοου Σμιθ, στο οποίο μιλούσε και η ίδια για τη μάχη με τους δικούς της δαίμονες.  

https://www.instagram.com/p/CWDznHVlWa8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Για όποιον ζορίζεται, να το θυμάστε αυτό. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από εμένα σε εσάς, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω», συνέχισε η Μπέλα Χαντίντ.

Κατέληξε δε πως «εάν εργάζεστε αρκετά σκληρά με τον εαυτό σας, περνώντας χρόνο μόνοι σας για να κατανοήσετε τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα σας, θα είστε πάντα σε θέση να κατανοήσετε ή να μάθετε περισσότερα για τον πόνο σας και πώς να τον αντιμετωπίσετε. Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε από τον εαυτό σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA