Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συνεργασία που είχε με τον Mad Clip στο τραγούδι «Φήμη» μίλησε συγκινημένη η Josephine στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ αποκάλυψε και το πότε αποφάσισε πως ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. 

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση. Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» είπε η Josephine και στη συνέχεια μίλησε για το πότε αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι:

«Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» δήλωσε. Επισημαίνεται ότι η Josephine, γερμανικής και λιβανέζικης καταγωγής, βαπτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη μόλις το 2018, με νονά τη γιαγιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA