Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε ένα κείμενο που ανέβασε ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog, σύμφωνα με το οποίο η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή, Δάκη είναι πολύ άσχημη «και μη αναστρέψιμη». Να θυμίσουμε πως ο Δάκης έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Διαβάστε ακόμη: Ο Δάκης στο Reader.gr: Με εκνευρίζει αυτό που λένε «το πακέτο» (pics & vids)

Ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Ένας φίλος με ειδοποίησε και πράγματι στεναχωρήθηκα αφάνταστα. Τον ξέρω πάαααααρα πολλά χρόνια και τον αγαπώ πολύ. Ο Δάκης, εκτός από φωνάρα, είναι ένας άνθρωπος με μόρφωση και ευγένεια, πράγμα που συναντάς σπάνια στο χώρο της Showbiz».

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια… ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται». 

Ωστόσο, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο Νίκος Μουρατίδης με τον ίδιο τον Δάκη, μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους και ανήρτησε το ακόλουθο κείμενο με τίτλο “Δάκης: δεν είναι έτσι τα πράγματα», αποκαθιστώντας την αλήθεια:

«Τα πράγματα δεν είναι, όπως μου τα είπαν, ευτυχώς, Θεούλη μου. Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, "άρπαξε" ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition. Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει. Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας. Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό, φυσικά, είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι και αναρρώνει…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA