Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα νέα που ήθελαν την Stefania, να αποκτά την δική της επιτυχημένη εκπομπή στην Ολλανδία, ήρθαν να αποδείξουν ότι το ταλέντο της νεαρής ποπ σταρ επεκτείνεται και εκτός του τραγουδιού.

Διαβάστε ακόμη: Stefania: To εντυπωσιακό σόου της Ελληνίδας pop star στα «Όσκαρ» της Ολλανδίας

Η όμορφη τραγουδίστρια με τα περσινά ρεκόρ στην Eurovision, μάς δείχνει άλλη μια πλευρά της αφού σύντομα θα συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας περιποίησης μαλλιών μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

Οι τρεις τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός χορευτικού video που θα αποτελέσει και challenge στην πλατφόρμα TIK TOK, όπου η Stefania είναι ιδιαίτερα δυνατή, αφού μετρά περίπου 510.000 followers, ενώ τα βίντεο της ξεπερνούν τα 1.5 εκατομμύρια προβολές.

Παράλληλα, η πολυπράγμων Stefania έχει επιλεγεί να παρουσιάσει τα Super Awards της Κύπρου μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, το οποίο και θα παρουσιάσει στα φετινά Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure, σε ένα άκρως εντυπωσιακό act.

Η Stefania είναι αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας γενιάς που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για πολύ καιρό ακόμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA