Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (11/11) με το Νίκο Χατζηνικόλαου ήταν ο τραγουδιστής και frontman του αγαπημένου συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη του επαφή με τη μουσική, τις δυσκολίες στο ξεκίνημα της πορείας του συγκροτήματος, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Μάστορας: Δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα, τη δική μας εθνική συνείδηση

Μπορεί οι «Μέλισσες» να είναι από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα, να αριθμούν πολλές επιτυχίες και οι εμφανίσεις τους να είναι sold out, όμως, στο ξεκίνημά τους αντιμετώπισαν δυσκολίες, ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε και το μυστικό για το πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος: 

Πώς βγήκε το όνομα του συγκροτήματος

«Όταν ξεκινήσαμε τις "Μέλισσες", τον πρώτο μας δίσκο τον κάναμε με δικά μας έξοδα. Το όνομα βγήκε όταν τυχαία πίναμε ρακόμελα στο Θησείο και ενώ εκείνη την ώρα περνούσε ένας πλανόδιος που κρατούσε δύο μέλια στο χέρι, κάποιος έπινε μπύρα στο τραπέζι και έπεσε μέσα μια μέλισσα. Έτσι βγήκε το όνομα».

Φυσικά, η αγάπη του για τη μουσική υπήρχε ήδη από την παιδική του ηλικία, ενώ οι γονείς του έμαθαν ότι τραγουδάει όταν πήγαινε πλέον… τρίτη λυκείου. 

Η πρώτη επαφή με τη μουσική

«Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήταν όταν άγγιξα την κιθάρα του πατέρα μου μόλις ενός έτους. Ο πατέρας μου ήταν μεταλλειολόγος του Πολυτεχνείου, είχε φτιάξει μόνος του την κιθάρα. Στο σπίτι μου όταν ήμουν μικρός έκαναν συνέχεια πάρτι», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας και πρόσθεσε:

«Όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού, με έγραψαν οι γονείς μου στο πιάνο. Οι γονείς μου δεν ξέρανε μέχρι να φτάσω τρίτη λυκείου ότι εγώ τραγουδάω».

Το φλερτ από τις θαυμάστριες

Όσο για τις εκδηλώσεις θαυμασμού από τις κοπέλες, εκεί μάλλον υπάρχουν... απρόβλεπτα και εκείνος αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με χιούμορ εάν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε στο Νίκο Χατζηνικολάου: 

«Με αγνοούν παντελώς οι θαυμάστριες, είναι όλες πάνω στον μπασίστα και τον κιθαρίστα. Με φλερτάρουν με μέτρο. Νιώθω κολακευμένος. Παλιά είχα μια μηχανή και δεν την γνώρισα από κοντά αυτή τη θαυμάστρια, αλλά είχε αφήσει πάνω στη μηχανή μου το σουτιέν της. Και ήταν αρκετά μεγάλο, εξωπραγματικά μεγάλο, μπορεί να μου έκαναν και φάρσα οι άλλοι. Δεν το κράτησα, το δώρισα», είπε. 

«Αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος, άρα είναι η ώρα να γράψω», όπως δήλωσε:

“Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω”

Όσο για το αν το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι στο μυαλό του, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και με γερή δόση χιούμορ: “δεν σκέφτομαι τον γάμο για το άμεσο μέλλον, πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη, αν έχετε κάποια στο μυαλό σας, είμαι παραδοσιακός τύπος».

«Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα, κάποια στιγμή», ενώ πάλι με πολύ χιούμορ πρόσθεσε: «πρέπει να πάρουμε και το επίδομα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA