Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φωταγώγηση του Empire State Building τη Δευτέρα (8/11) έδωσε το «παρών» η αγαπημένη ηθοποιός, Μπλέικ Λάιβλι σε μια εκδήλωση, ιδιαίτερης σημασίας αφού μετά από 20 μήνες απαγόρευσης λόγω πανδημίας κορονοϊού, οι Βρετανοί μπορούν να «πετάνε» και πάλι στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη: Αλεκ Μπάλντουιν: Θρίλερ με το τι πραγματικά συνέβη με το όπλο και τη σφαίρα που σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς

Μία ειδική περίσταση απαιτεί πάντα ένα ξεχωριστό outfit και μάλλον κάπως έτσι το σκέφτηκε και η Μπλέικ Λάιβλι και αποφάσισε να βάλει τη δική της πινελιά στην εμφάνισή της, η οποία αποτελούνταν από μια καμπαρντίνα Max Mara, ένα φόρεμα Georges Chakra, γόβες Manolo Blahnik Hangisi - αξίας 995 δολαρίων - και τσάντα Chanel.

https://www.instagram.com/p/CWEdlzPpgLO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εάν κρίνουμε δε από όσα έγραψε σε σχετικό insta story της η Λάιβλι, η ίδια λάτρεψε το τελικό αποτέλεσμα και έσπευσε να ενημερώσει τους followers της, αλλά και να ζητήσει συγνώμη από τις εν λόγω εταιρείες για τις παρεμβάσεις της.

Πρώτα πρώτα ζήτησε συγνώμη από τη Max Mara που έδεσε την καμπαρντίνα «σαν να είμαι το 5ο Golden Girl αν και είναι θεϊκό» και μετά από το «ροζ χρώμα» που είχε η Chanel τσάντα, την οποία χρησιμοποίησε «για να ξεγελάσει το κόκκινο λουκ» της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η τελευταία συγνώμη πήγαινε στην εταιρεία Μανόλο Μπλάνικ αφού η Λάιβλι προτίμησε να βάψει με κόκκινο μανό τα - κανονικά - λευκά κοσμήματα που κοσμούσαν τις γόβες της.

Το σίγουρο είναι ότι εάν η σταρ του Χόλιγουντ ήθελε να κάνει μια εμφάνιση που θα ξεχώριζε, το πέτυχε και με το παραπάνω. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA