Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πάρις Χίλτον είπε το «ναι». Η κληρονόμος των Χίλτον παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κάρτερ Ριμ σε μια τελετή στην έκταση του αείμνηστου παππού της στο Μπελ Αιρ την Πέμπτη.  Όπως αναφέρει η Page Six, ο χώρος άλλαξε εντελώς για να υποδεχθεί τη λαμπερή τελετή.  Η 40χρονη κληρονόμος της αλυσίδας ξενοδοχείων επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου της μέσω μιας ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram, μετά την τελετή καθώς μοιράστηκε μια πρώτη εικόνα από το Oscar de la Renta νυφικό της - ένα από τα 10 που φόρεσε συνολικά.

https://www.instagram.com/p/CWKe8BXrVq1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το δικό μου ‘για πάντα’ ξεκινά σήμερα. 11/11», έγραψε  προσθέτοντας τα hashtags #JustMarried και #ForeverHiltonReum. Υπενθυμίζεται πως η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο μετά από έναν χρόνο σχέσης περίπου. Όσο για την πρώτη φωτογραφία του νυφικού της, όπως μπορεί να δει κανείς ήταν φτιαγμένο από τούλι και καλυμμένο με λευκά φλοράλ απλικέ, ενώ είχε κλειστή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Φυσικά, η Πάρις Χίλτον φρόντισε να επιδείξει στη φωτό το πανάκριβο μονόπετρό της, που εκτιμάται στα 2 εκατ. ευρώ. 

https://twitter.com/htcity/status/1459086566568042497?ref_src=twsrc^tfw

Ο στολισμός της εκδήλωσης δεν απέχει κατά πολύ από αυτό που θα φανταζόταν κανείς ότι θα επέλεγε η Πάρις Χίλτον. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το θέμα που επέλεξε για τον γάμο της δεν είναι άλλο από μία παραλλαγή της διάσημης ταινίας «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων», με το όνομα της Πάρις να αντικαθιστά αυτό του διάσημου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

https://www.instagram.com/p/CV_05pHpKo5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία φίλων και οικογενειών, ενώ οι παράνυμφές της, που φορούσαν Alice + Olivia, ήταν η Χέιλ Χάμοντ, Τέσσα Γκράφιν φον Γουόλντερντορφ (σύζυγος του αδερφού της Πάρις Χίλτον, Μπάρον), η κόρη της Κιμ Ρίτσαρντς Γουίτνεϊ Ντέιβις και η κόρη της Κάιλι Ρίτσαρντς Φάρα Αλτζούφρι.

Το παρόν στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν επίσης διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ αλλά και celebrities, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς, η τραγουδίστρια Bebe Rexha, Η Άσλεϊ Μπένσον αλλά και η διάσημη fashion designer Ρέιτσελ Ζόε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, προσκεκλημένη στο γάμο ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν με την μητέρα της Κρις Τζένερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA