Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σενάριο σαπουνόπερας έχει εξελιχθεί η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα. Αν και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά, μετά και την απιστία του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσίνα Σουάρες, όλα φαίνεται πως άλλαξαν το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, η Νάρα όπως όλα δείχνουν τον συγχώρησε και είναι πάλι μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα χώρισαν οριστικά - Ο ρόλος της Τσίνα Σουάρες

Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι, οι δυο τους, έχοντας αφήσει σπίτι τα παιδιά τους. Το ζευγάρι μοιράζεται τις τελευταίες ώρες συνεχώς φωτογραφίες και stories στο Instagram από έναν «δεύτερο μήνα του μέλιτος», δείχνοντας στους φανς τους ότι είναι και πάλι μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

https://www.instagram.com/tv/CWJjAPYh85o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, ο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε το διάλλειμα του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του, πριν να είναι πολύ αργά. Ποιος ξέρει αν θα βγουν πιο δυνατοί από αυτή την περιπέτεια; Πάντως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει καταλάβει το λάθος του και έχει γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φιλιά, αγκαλιές και καρδιές για την Γουάντα Νάρα.

https://www.instagram.com/p/CWLRU27PIOS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα αν όλο αυτό θα κρατήσει και ο Ικάρντι δεν θα... κάνει τα δικά του ξανά, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA