Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλευρό του καλλιτέχνη που την διαδέχθηκε στην 4άδα των coaches του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Η Ζουγανέλη βοήθησε τον coach Κωνσταντίνο Αργυρό στην προετοιμασία της τριάδας της ομάδας του για τα battles κι αφού απογείωσε τη σκηνή του The Voice με τον Αργυρό, τα... έχωσε στον Σάκη Ρουβά!

«Σάκη να έχεις το νου σου, κινδυνεύεις! Αν σε πετύχω ξανά κατά λάθος κάπου αλλού, την πάτησες! Με έχεις δει ποτέ live;», ρώτησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με τον Ρουβά να απαντά πως θα πάει στην πρεμιέρα. «Οχι, στην πρεμιέρα μην έρθεις, θα έχω τρακ», του απάντησε η τραγουδίστρια!

H Ζουγανέλη μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο της δίσκο, ενώ για την επιστροφή της στο show είπε: «Μου άρεσε η επαφή με τα παιδιά στο μουσικό σόου. Το αγάπησα πάρα πολύ. Άκουσα νέες φωνές και χάρηκαν και τα παιδιά».

Σε ό,τι αφορά στο τραγουδιστικό μέρος η εμφάνιση Ζουγανέλη-Αργυρού ξεκίνησε με τα «Βεγγαλικά» και συνεχίστηκε με μια από τις τελευταίες επιτυχίες που σημειώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το κομμάτι «Αθήνα μου». Η Ζουγανέλη μεράκλωσε κι έριξε και μία στροφή ξεσηκώνοντας το πλατό και τον Ρουβά που σηκώθηκε για να σταθεί στο πλευρό της!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA