Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 24χρονη που ζει στο Μαϊάμι, αποφάσισε να κάνει πράξη τη γνωστή λαϊκή ρύση «μπρος στα κάλλη, τι είν' ο πόνος» κι αφού ξόδεψε 20.000 δολάρια για να αποκτήσει βραζιλιάνικους γλουτούς, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να καθίσει! Ωστόσο, η Καζούμι, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα στην διαδικτυακή πλατφόρμα OnlyFans δεν φαίνεται να... σκάει, καθώς με τις 200.000 δολάρια που βγάζει ως μηνιάτικό από τους 66.000 και πλέον ακόλουθούς της στην πλατφόρμα, ξεχνάει τον πόνο της.

Μάλιστα, όπως λέει το μοντέλο, «έχω μάθει να τα κάνω πλέον όλα όρθια», ακόμα και τις φυσικές της ανάγκες. Η ίδια παραδέχτηκε: «Ήταν η πιο ακριβή μέρα που είχα ποτέ και ένιωθα σαν να είχα πάθει τροχαίο, αλλά άξιζε τον κόπο. «Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ήμουν αγχωμένη για τον πόνο, αλλά ήμουν ενθουσιασμένη με το πώς θα φαίνομαι, οπότε, έδιωξα τον πόνο».

Η Kazumi εκτιμά ότι χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες για να μειωθεί το πρήξιμο και να δει τα αποτελέσματα από τις πλαστικές επεμβάσεις. Τώρα όμως αντιμετωπίζει τις παρενέργειες καθώς δεν μπορούσε να καθίσει μετά την ανύψωση των γλουτών της. Το μοντέλο συνέχισε: «Πηγαίνω παντού με το μαξιλάρι μου BBL, οπότε αν πάω για δείπνο ο πισινός μου στηρίζεται. Κάπως αιωρείται πάνω του. «Η άσκηση οποιουδήποτε είδους πίεσης στους γοφούς ή τους γλουτούς μου κινδυνεύει να σκοτώσει το λίπος, οπότε θέλω να δω αν μπορώ να πάω έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να καθίσω. Το να κάνω ένα BBL και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ και δεν μετανιώνω για τίποτα. Κέρδισα πολλά χρήματα στο OnlyFans πριν φτιάξω το σώμα μου, αλλά τώρα κερδίζω ακόμα περισσότερα. Έφτασα από τα 25.000 $ (18.000 £) το μήνα στο να έχω 66.000 θαυμαστές και να κερδίζω 200.000 $ (144.000 £) το μήνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA