Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η Βάνα Μπάρμπα είχε αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα, μέσα από αναρτήσεις της στα social media, στον Γιώργο Κιμούλη, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, σημειώνοντας πως «είναι αδύνατον τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι να έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα». Μάλιστα, σε μία δημοσίευσή της είχε γράψει: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη...αρκετά πια». Αυτές οι δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός συζητήθηκαν αρκετά και προκάλεσαν πάμπολλες αντιδράσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη - «Αμετανόητος για τις πράξεις του»

Και τώρα η ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στον Πέτρο Φιλιππίδη. Τη συζήτηση άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την ρώτησε συγκεκριμένα: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;». Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν θα ήθελα να απαντήσω», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε πως έχει τοποθετηθεί επί του θέματος πολλές φορές και πως τώρα προτιμά την σιωπή. «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA