Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ξέχασε για λίγο τις κάμερες και τον κόσμο γύρω της και διασκέδασε στο έπακρο, στο πάρτι για τον γάμο του φίλου της, Σάιμον Χάικ. Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν πήγε στο νυχτερινό μαγαζί, που έγινε το πάρτι, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της, Τράβις Μπάρκερ, ήπιε, τραγούδησε και χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε ακόμη: Kourtney Kardashian: Ο αρραβωνιαστικός της, Travis Barker, ήταν σε πτήση που σκοτώθηκαν όλοι εκτός από αυτόν

Δεν γινόταν, όμως, να μην καταγράψει τις στιγμές της στο πάρτι, έστω κι ένα κινητό τηλέφωνο. Έτσι, σε ένα από τα videos που κυκλοφόρησε από το ξέφρενο βράδυ της Κόρτνεϊ, την είδαμε να ανεβαίνει στα γόνατα του Μπάρκερ και να λικνίζεται αισθησιακά υπό τους ήχους του τραγουδιού «All the small things» που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182.

Μάλιστα, όπως παρατήρησαν πολλοί χρήστες των social media, η Καρντάσιαν είχε βγάλει και τα ψηλοτάκουνά της, δίνοντας όλη την προσοχή στον παρτενέρ της. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η 42χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο 45χρονος ντράμερ, Τράβις Μπάρκερ, ζουν έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες και όπως όλα δείχνουν θα τους δούμε σύντομα και παντρεμένους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA