Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μοντέλο και personal trainer Μάνος Βροντζάκης έχει συνεργαστεί με σταρ τις διεθνούς showbiz ενώ ήταν προσωπικός γυμναστής της Κένταλ Τζένερ. Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό. 

Διαβάστε ακόμη: Στράτος Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν 12 ετών»

 

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, και έχω δουλέψει και στο Μιλάνο. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για μόντελινγκ είναι 1.500-2.000 ευρώ για διαφήμιση. Ήμουν προσωπικός γυμναστής της Κένταλ Τζένερ. Ιδιοτροπίες πολλές. Δεν μου συστήθηκε καν την πρώτη φορά. Έχω γυμνάσει και την Λίντσεϊ Λόχαν. Μεγάλο μούτρο. Ήταν μονίμως μεθυσμένη, αλλά έκανε καλά τις ασκήσεις» είπε ο Μάνος Βροντζάκης στο MEGA. 

Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό. «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο. Προσπάθησε ένας σχεδιαστής να με δει γυμνό και να με πιάσει. Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα με πετσέτα, και μετά ήθελε να πω στο ντους μαζί του», περιέγραψε.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχεται σημείωσε: «Και τα κορίτσια και τα αγόρια μου ζητάνε το τηλέφωνό μου στο Instagram και μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες». Ο Μάνος Βροντζάκης αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα του λέγοντας πως «με καμάρωνε και έδειχνε φωτογραφίες μου στις φίλες της, μεταξύ τους και κάποιες σχετικά γυμνές. Η μητέρα μου είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχει περάσει καρκίνο και της έχουμε σταθεί με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου». Ο Μάνος Βροντζάκης αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση να μπει στο Survivor ωστόσο ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση, ενώ είχε δεχτεί πρόταση και για το Bachelor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA