Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στην Popaganda συζητήθηκαν αρκετά. Κι αυτό γιατί εκτός από το ότι αποκάλυψε πως θέλει να κλείσει τα social media το 2022, μίλησε και για έναν «άνθρωπο που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Βρανά: Σε αυτή την παράσταση θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Όπως κατάλαβαν σχεδόν όλοι αμέσως, ο Καπουτζίδης «φωτογράφισε» τον Νίκο Μουτσινά, με τα κανάλια να κάνουν λόγο για μια κόντρα ανάμεσα στους δύο γνωστούς ηθοποιούς και παρουσιαστές. Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, για το τι ακριβώς εννoούσε.

https://www.instagram.com/p/CWTA7J_Am8-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ότι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζίδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω.

Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος», ήταν το σχόλιό του.

Το θέμα της κόντρας Καπουτζίδη-Μουτσινά, όμως, σχολιάστηκε και την Τρίτη (16/11) από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, με τον Νίκο Γεωργιάδη να επισημαίνει πως όλο αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. «Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA