Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί, τις «Άγριες Μέλισσες». Το σημείο όμως που ξεχώρισε ήταν οι αναφορές στην προσωπική της ζωή, όπως τα σχέδια που... δεν κάνει για γάμο

«Σε ευχαριστώ για την ερώτηση! Ναι έχω δηλώσει ότι θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με πειράζει που δεν υπάρχον ίσα δικαιώματα το 2021, είναι παράλογο. Αρα, εάν παντρευτώ, ναι... μόνο τότε θα το κάνω. Αυτή είναι η θέση μου έτσι κι αλλιώς δεν έχει να κάνει με το αν θα με... περιμένει ο Λευτέρης. Γιατί είναι αδικία, να έχουμε εκπολιτιστεί και να υπάρχουν τόσο σοβαρές αδικίες δίπλα μας. Αλλοι πάλι ενοχλούνται επειδή κάποιος φοράει μια φούστα και βγαίνει έξω... ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας δεν χρειάζεται να πάρει ούτε τη γνώμη, ούτε την άδεια κανενός. Είναι εξοργιστικό όλο αυτό με τις ανισότητες στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε».

Πάντως, η ίδια διατηρεί εδώ και χρόνια δεσμό με τον Λευτέρη Χαρίτο, που είναι και ο σκηνοθέτης στις «Άγριες Μέλισσες». Και πρόσφατα ο ίδιος αναφέρθηκε δημόσια στη σχέση τους: «Επαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο ''Πρωινό'' για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό αλλά εγώ δεν θα το έκανα, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι», είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Ωστόσο εξέφρασε και τη... δυσφορία της, όταν πρόσφατα διάβασε σε κάποιο έντυπο τον χαρακτηρισμό «...η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»: «Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA