Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για την απώλεια κιλών, τη δουλειά και τον χωρισμό του ενώ αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό είναι μακαρόνια με κιμά. Ο δημοφιλής σεφ είπε πως έκανε δίαιτα και έχασε 20 κιλά γιατί φοβόταν μην πάθει εγκεφαλικό. 

«Παίρνω τέσσερα φάρμακα το βράδυ και δύο το πρωί. Έχω χοληστερίνη, πίεση και άλλα. Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μη πάθω εγκεφαλικό. Γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος. Πέρασα πολύ βάρος, άγχος και πίεση. Δεν ήξερα που θα πάει όλο αυτό το πράγμα μέχρι να ισιώσουμε το καλοκαίρι», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην ΕΡΤ. 

«Έγινα μάγειρας γιατί μου άρεσε η αναρχία»

«Έγινα μάγειρας γιατί ενώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την μαγειρική όταν μπήκα στην κουζίνα μου άρεσε πολύ η αναρχία που επικρατούσε. Πριν το σέρβις γινόταν ο κακός χαμός και μόλις έμπαιναν οι πελάτες γύριζε ο διακόπτης και υπήρχε μια τέλεια αρμονία για να βγει το φαγητό. Ξεκίνησα σαν σερβιτόρος και ένα βράδυ ήταν ένα τραπέζι που με έτρεχε πάρα πολύ και στην Καλιφόρνια δεν πληρωνόμασταν, πληρωνόμασταν από τα τιπς, ήταν το 17% υποχρεωτικό. Και αφού με έτρεχε όλο το βράδυ ο τύπος φεύγει και μου αφήνει 2 δολάρια ενώ είχε κάνει λογαριασμό 400 δολάρια. Και βγήκα έξω να τον δείρω. Έρχεται τότε το αφεντικό μου και μου λέει πως αν ήθελα να μείνω εκεί να πάω να δουλέψω στην κουζίνα. Στην κουζίνα στην αρχή έπλενα πιάτα και έκλαιγα. Γύρναγα σπίτι και έκλαιγα από τον πόνο. Μετά με βάλανε προετοιμασία και μετά κουζίνα. Είχα πάει και σε σχολή μαγειρικής», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. 

Όσον αφορά τον χωρισμό του είπε πως «δεν γνωριζόμασταν. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στην Ελλάδα μετά από 12 με 13 χρόνια. Έφυγα το ’80 και γύρισα το 2001. Ήταν τα χρόνια που άλλαξε η Ελλάδα πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα που ήμουν στην Ελλάδα πάω να πιω έναν καφέ σε μια καφετέρια μέρα μεσημέρι και “έφαγα πόρτα”, δεν με βάλανε μέσα. Εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει “τρώω πόρτα” και πάω να πιω ένα καφέ και μου λένε “είναι όλα τα τραπέζια κρατημένα”. Μα τους λέω “είναι μεσημέρι, είμαι μόνος μου, θα πιω έναν καφέ και θα φύγω”, “δε γίνεται” μου λέει “δε θα μπείτε” και μετά μου είπαν ότι “έφαγα πόρτα”…».

«Επίσης ο σωματότυπός μου και τα τατουάζ τότε δεν ήταν της μόδας, το 2001. Υπήρχαν άνθρωποι που άλλαζαν πεζοδρόμιο μόλις με έβλεπαν. Έμαθα από πολύ μικρός να μην κρίνω ανθρώπους από την εξωτερική τους εμφάνιση. Με στεναχωρούσε που το έκαναν οι άλλοι αλλά το ξεπερνούσα γρήγορα», συμπλήρωσε. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κάλεσε τους τηλεθεατές να δοκιμάσουν τον συνδυασμό καυτερού με γλυκό στις συνταγές και αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA