Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το ελληνικό #metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά μαζί του στο μέλλον αν και εφόσον εκείνος επιστρέψει κάποια στιγμή στο θέατρό, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, η Ρένια Λουιζίδου. Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή.

«Είναι ο χώρος που είχε τα κότσια να το κάνει» είπε για το θέατρο και την «αυτοκάθαρση» του το ελληνικού #metoo, ενώ περιέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη ως: «Θυελλώδη, δύσκολο, αντιφατικό. Δεν θέλω να είμαι άδικη. Ταλαντούχος. Είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση. Ήξερα ότι είναι δύσκολος στην καθημερινή του διαχείριση, νευρικός, αυταρχικός αλλά με το σεξουαλικό κομμάτι αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες» είπε και στην ερώτηση αν συνεργαζόταν μαζί του αν εκείνος κάποια στιγμή επέστρεφε στο θέατρο, απάντησε: «Είναι δύσκολο. Πάντα με εκπλήσσει το πώς ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα όμως τώρα τα πράγματα πήραν ονοματεπώνυμο».

Παράλληλα, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2004. «Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα και ήμουν εξαντλημένη και αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο και ο καύσωνας και η κούραση όλης της χρονιάς.

Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και την γλίτωσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA