Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μια περίοδο της ζωής που ένιωσε και ο ίδιος ότι είχε χάσει κάθε έλεγχο, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής Stan ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη: Πήρε μηδέν στο J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου

«Είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να τον μαζέψω. Όλα αυτά ήταν μάθημα, πήρα το μάθημά μου και πλέον μπορώ να αντεπεξέλθω καλύτερα σε καταστάσεις. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που μου χτύπησαν καμπανάκια αλλά γενικότερα αν δεν φας χαστούκια στη ζωή δεν μπορείς να μάθεις εύκολα. Αν δεν το καταλάβεις μια φορά έχει και συνέχεια. Μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι. Το καζανάκι όταν χαλάσει στο σπίτι βάζω χέρι. Αυτά τα χούγια ήταν του πατέρα μου, τον έβλεπα μεγαλώνοντας και έλεγα να του μοιάσω» τόνισε.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής υπογράμμισε ότι πληρώνει πολλά τιμήματα με το επάγγελμά του και επαίνεσε την κοπέλα του διότι «είναι σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνει την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όσο ακριβώς είσαι, είμαι πολύ τυχερός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA