Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (16/11) ήταν η αγαπημένη ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη και μεταξύ όσων συζήτησαν με το Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το παιδάκι για το οποίο είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, αλλά τελικά αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου

«Γνωρίζαμε ότι το παιδάκι που υιοθετήσαμε είχε θέματα υγείας. Από τότε που έφυγε από το σπίτι μας μαθαίνω νέα του, αλλά δεν έχω επαφή, δεν αντέχω», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία ζούσε με το παιδάκι για 3,5 χρόνια προτού αναγκαστεί να το δώσει πίσω .

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία υιοθεσίας, η ίδια απάντησε: 

«Εάν με ρώταγες πριν από ένα χρόνο, θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ωστόσο, επειδή όλο αυτό το πράγμα έχει αρχίσει να παίρνει μια θέση εκεί που πρέπει να πάρει στο χρόνο, ίσως, ναι, να το ξανασκεφτόμουν. Βέβαια, επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτή την υπόθεση, δεν ξέρω αν θα τον έβαζα ξανά στη διαδικασία». 

Δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, λέγοντας «θα ήθελα να κάνω ένα κοριτσάκι, αλλά δυστυχώς δεν έρχεται.

Τέλος, δίπλα στον άντρα της είδε πως είναι «να σε αγαπάνε αληθινά και να χαίρονται με τη χαρά σου»: «νομίζω ότι ο άντρας μου ήρθε στη ζωή μου για να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μου έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας, τόσο απλά και όμορφα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA