Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη και ο παρουσιαστής θέλησε, μεταξύ άλλων, να παίξει μαζί της το γνωστό παιχνίδι με τ' ακουστικά, όπου ο καλεσμένος δεν ακούει (γιατί φοράει ακουστικά που παίζουν μουσική) τις λέξεις που λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά προσπαθεί να τις μαντέψει, διαβάζοντας τα χείλια του!

Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αού με πολύ κόπο κατάφερνε να καταλάβει τις λέξεις που της έλεγε ο παρουσιαστής. Στο τέλος δεν άντεξε, αγανάκτησε και είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «είσαι μα...κας; Θέλω να φύω, δεν αντέχω», με τους δυο φίλους να λύνονται στα γέλια.

Παράλληλα, η ηθοποιός, αποκάλυψε και γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. Για την περίοδο που συνεργαζόταν στενά με τον Νίκο Μουτσινά είπε πως έχουν γράψει μαζί τρία θεατρικά, στα οποία έπαιξε και η ίδια.

Πλέον όμως δε γράφουν μαζί και η ίδια δε θέλει να γράψει. Στην ερώτηση γιατί συνέβη αυτό και δε γράφουν πια μαζί απάντησε: «Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA